Kenellä on eniten merkittäviä mestaruusvoittoja PGA-kiertuehistoriassa?

Suurmestaruuden voittaminen on vaikein saavutus ammattilaisgolfissa. Panokset ovat korkeammat, paine kasvaa, ja kenttä on aina päällekkäin maailman parhaiden pelaajien kanssa.

On mahdotonta voittaa suuria joukkoja vahingossa. Sinun on koottava neljä hienoa kierrosta ja ansaittava pokaali joillakin kytkinlaukaisuilla alas sunnuntaina. Useimmat PGA Tour -pelaajat eivät koskaan haise pääuraa urallaan, mutta harvat menestyivät suurimmissa hetkissä. Joten kenellä on eniten suuria mestaruusvoittoja golfhistoriassa, ja kuinka monta heillä on?

Vain kolme golfin pelaajaa on voittanut yli 10 suurta mestaruutta

LIITTYVÄT: Mikä on PGA-kiertuehistorian pisin reikä-yksi-sarjassa ja kuka sen teki?

Voittaa vain yksi suurmestaruus on tarpeeksi vaikeaa. Mutta voittaa 10? Vain golfhistorian eliitin eliitti on saavuttanut tämän saavutuksen, eikä kukaan muu voi koskaan saavuttaa vaikeasti kaksinumeroista klubia.

Jack Nicklaus, Tiger Woods ja Walter Hagen on ainoa PGA Tourin pelaaja, joka on koskaan saavuttanut 10 suurta voittoa.

Kaksi pelaajaa – Ben Hogan ja Gary Player – voittivat yhdeksän uransa aikana. Tom Watson on heidän takanaan kahdeksan kanssa, ja luettelo syvenee, kun menet alaspäin.

Viisi pelaajaa – Arnold Palmer, Bobby Jones, Sam Snead, Harry Vardon ja Gene Sarazen saavutti seitsemän suurta voittoa, ja Nick Faldo ja Lee Trevino voittivat kuusi.

Tiger Woods on kaikkien aikojen toinen 15 suurimmalla mestaruudella

LIITTYVÄT: Golf: PGA-kiertuehistorian pisimmät tietueet

Tiger Woodsia voidaan pitää kaikkien aikojen suurimpana golfaajana, mutta hänellä ei ole ennätystä suurimmista mestaruuskilpailuista. Woods on itse asiassa toisella listalla 15 suurimmalla voitolla.

Woods voitti ensimmäisen pääaineensa vuoden 1997 Mastersissa, ja hän teki sen historiallisella tavalla. 21-vuotiaana Woods puhalsi kentän ohi ja pääsi 18-vuotiaaksi ja voitti turnauksen ennätyksellisillä 12 lyönnillä. Hänen lopullinen pistemääränsä 270 on tasan kaikkien aikojen alhaisimmasta Augusta Nationalissa.

Woodsin ensimmäinen pääsoitto ilmoitti muulle golfmaailmalle, että hän oli aikeissa osallistua PGA-kiertueelle myrskyllä, ja se on täsmälleen mitä hän teki. Woods räpytti pois vielä seitsemän suurta yhtiötä seuraavan viiden vuoden aikana. Hän oli niin hallitseva silloin, kun oli järkyttävää, kun joku, jonka nimi ei ollut Tiger Woods, voitti majorin.

Woods voitti 15. majorinsa samassa paikassa, jossa hän voitti ensimmäisen. Viime huhtikuussa Hall of Famer sai päätökseen epätodennäköisen paluunsa voittamalla 2019 Masters yhdellä lyönnillä Brooks Koepkan yli.

Nyt 44-vuotiaana Woods saattaa olla valmis voittamaan suuret otsikot. Hän tarvitsee kolme muuta saadakseen kaikkien aikojen johtajan.

Jack Nicklausilla on eniten merkittäviä mestaruuskilpailuja PGA-kiertueen historiassa

LIITTYVÄT: Bryson DeChambeau keräsi 20 kiloa karanteenissa ja tuli PGA-kiertuehistorian pisimmäksi kuljettajaksi

Jack Nicklausia ja Tiger Woodsia on pitkään pidetty Michael Jordanin ja LeBron Jamesin golfina. Jokaisella on erilainen mielipide siitä, kuka on kaikkien aikojen suurin, mutta loppujen lopuksi se riippuu näistä kahdesta legendasta.

Woods on saattanut ohittaa Nicklausin yhteensä voittoja, mutta Nicklaus on saanut hänet lyödä siellä, missä se on tärkeintä. Nicklaus omistaa ennätyksen PGA-kiertueen historian suurimmista mestaruusvoitoista 18: lla.

Urallaan Nicklaus voitti kuusi Masters-turnausta, viisi PGA-mestaruutta, neljä Yhdysvaltoja Avautuu ja kolme avointa mestaruutta. Hän voitti ensimmäisen suuren mestaruutensa 1962 US Openilla, ja 24 vuotta myöhemmin hän voitti 18. ja viimeisen päämestaruutensa 1986 Mastersissa.

Nicklaus ja Woods saivat samanlaiset urakaaret uskomattomien paluuvoitojen kera. Augusta 40-vuotiaana. Woodsilla on vielä mahdollisuus ohittaa Nicklaus suurimmissa voitoissa, mutta hänellä on vähän aikaa saada kiinni Kultainen karhu.

Kaikki tilastot PGA.com: n luvalla